Partnerschap

Onze belofte aan onze partners: vernieuwend blijven, mooie producten bieden en samenwerken voor tevreden klanten. Met de mooiste collecties én met de slimste verkooptools.

Samenwerken voor tevreden klanten

Voor onze partners willen wij het verschil maken. Met de mooiste op maat gemaakte raamdecoratie voor onze klant. We werken als één team samen aan mooie producten en toepassingen waarmee we onze klanten verrassen. Als partner werken we vandaag aan morgen.

Dat doen we niet alleen door op trends in te spelen, dat doen we ook door onze partners te ondersteunen waar dat kan. Niet alleen in logistieke zin, leveringsbetrouwbaarheid en een uitstekende klantgerichte service. Maar ook met een slim, gemakkelijk bestelsysteem dat je gemakkelijk als een aantrekkelijke verkooptool in kan zetten.

Plezier zie je terug in uitstekend maatwerk

Een tevreden klant begint bij een tevreden medewerker. Als onze medewerkers groeien dan groeien onze klanten en dan groeit onze productiviteit. Producten die met aandacht en liefde gemaakt worden, die hangen er goed bij én daar word je blij van.

Wij willen het verschil maken. Daarom werken wij als partner 'vandaag aan morgen'. Vadain is dé maatwerkspecialist in zachte raamdecoratie. Wij bieden de beste tools waarmee wij en onze partners moeiteloos de mooiste inrichting kunnen creëren.

Verras je klant met een onderscheidende collectie

Vadain brengt met grote regelmaat nieuwe collecties op de markt. We kijken daarbij zowel naar trends als technologische ontwikkelingen. Niet alleen dessins en kleuren bepalen ons aantrekkelijke aanbod, ook vooruitgang in bijvoorbeeld het verduurzamen van stoffen is een belangrijk gegeven. Zo brengen we in 2021 een grote collectie uit van stoffen van gerecycled materiaal. Onderscheidend hierin is het hoge gehalte van 80% tot 100%.

Easy Order: slim, makkelijk, representatief

We ondersteunen de bestelprocessen van onze klanten met een geavanceerd en representatief bestelsysteem. Dit systeem zorgt niet alleen voor een soepele en efficiënte afhandeling van jouw orders, door de grafische weergave kan je je klant meenemen in de keuzes die er zijn en maak je de bestelling visueel en concreet. Click, collect, geniet.

5 redenen om voor Vadain te kiezen

1. Fraaie collecties: fraai en bij de tijd / trend
2. Easy Order: slim en makkelijk bestelgemak
3. Stalenservice: online acquisitie maakt de weg tussen jou en je klant korter
4. Confectiewerk met zorg, aandacht én plezier
5. Goede service en support

Stalenservice

Vadain wil de weg tussen jou en je klant zo kort mogelijk maken. Daarom hebben we onze Stalenservice ontwikkeld. Hiermee kan een oriënterende klant eenvoudig vijf stalen opvragen en thuis op zijn / haar gemak bekijken. Tijdens het bestellen krijg jij als dichtstbijzijnde woninginrichter een berichtje. Hiermee kan je contact zoeken met deze potentiële klant.